08_ LlUÏSOS DE GRÀCIA

Els Lluïsos de Gràcia inauguren aquest dissabte dia 14 d’Octubre de 2011, una setmana dedicada al Hip-Hop amb diverses activitats simultànies:

1. A les 18.00h, L’Albert Castro pintarà en directe la persiana del  “Lluïsos teatre”, al costat l’accés principal i que fa front a la plaça del Nord, acompanyat de bona música de fons. L’estil i la tècnica seran totalment lliures per representar l’essència del teatre, seguint la filosofia d’encàrrec artístic defensada per Enrotlla’t!

2. Al vestíbul, una exposició sobre “Art al comerç” i les accions artístiques que es van dur a terme ja farà un any a la plaça de la Llibertat amb la participació de 46 artistes urbans. En total són 12 panells DIN-A2, amb fotografies de les persianes abans i després de pintar-se.

3. A partir de les 20.00h, s’obriran les portes del teatre, on es representarà “Una nit d’estiu de Shakespeare” versió hip-hop, amb beat box inclòs!

Hem d’agrair especialment a Oriol Hosta i Rovira, president dels Lluïsos de Gràcia i participant de la segona edició d’Art al comerç a la plaça de la Llibertat (vegeu la persiana pintada per Debens), per aventurar-se a defensar mitjançant l’entitat que representa, la lliure expressió artística dels comerços a les seves persianes, malgrat l’actual ordenança i sancions econòmiques a què s’exposen els artistes que ho practiquen.

Per més info: http://www.lluisosdegracia.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: