E01_ Two Sarrià

Vídeo gentilesa de Konek

Us convidem a assistir els propers dies 8 i 9 d’Agost, a la confluència entre els carrers de la Via Agusta i Milanesat del districte de Sarrià, a la primera intervenció artística mural sobre un suport provisional.

El projecte “Efímers” és la posada en marxa oficial d’un projecte que té per objectiu aprofitar tots aquells suports provisionals en contacte amb la via pública per a la interacció i projecció artística entre la ciutat de  Barcelona i la comunitat artística global.

La intervenció artística, compta amb l’aprovació i col·laboració dels promotors de l’empresa immobiliària “TWO Sarrià”, que majoritàriament opera al mateix districte, i els quals han optat per cedir de manera pionera la imatge exterior del tancament que envolta la seva obra per a l’expressió i promoció artística lliure al carrer, com a definició dels ideals de la seva pròpia imatge corporativa.

Per a tals efectes, la iniciativa artística “Enrotlla’t”, conjuntament amb els promotors de l’obra, han trobat oportú col·laborar amb l’artista d’origen Murcià “Limow”, actualment resident entre la ciutat de Barcelona i Heidelberg, Alemanya, on comparteix la seva professió amb una comunitat artística local. (www.limow.com)

L’origen d’aquesta proposta, com ja sabeu, recau en la passada acció artística reivindicativa “Gpoints”, la projecció pública de la qual, es va dur a terme el passat dia divuit de Setembre del 2011, al carrer d’Apel·les Fenosa del districte de Gràcia.

Fotografies a càrrec de Cris Beltrán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: