10_ MTIV

ENROTLLA’T! presenta: “MAKING THE INVISIBLE VISIBLE”

 

Us convidem a assistir el proper dia 10 d’Octubre (dia mundial contra la pena de mort), a la confluència entre el carrer de Montalegre i la plaça dels Àngels del districte de Ciutat Vella, a la nostra primera instal·lació artística amb finalitats humanitàries.

Es tracta d’una proposta artística de col·laboració presentada per Enrotlla’t! al grup d’Amnistia Internacional de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de recolzar la tasca que actualment exerceixen a favor dels drets humans, mitjançant accions artístiques puntuals i en contacte amb la via pública.

La intervenció artística, compta amb la col·laboració i aprovació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), els quals han cedit de manera pionera, part de la imatge exterior del tancament metàl·lic existent entre ambdues edificacions, per a l’expressió artística solidària.

El projecte compta amb la col·laboració d’una artista local “Btoy” (www.btoy.es), qui serà l’encarregada de recrear la imatge de Sakineh Mohammadi Ashtiani, natural d’Iran, que malgrat les pressions internacionals, continua en ferm la condemna a mort per adulteri, mitjançant el brutal procés conegut com lapidació.

L’origen d’aquesta proposta, té com a font d’inspiració una acció que va dur a terme l’equip d’Amnistia Internacional de la Gran Bretanya, de manera paral·lela a l’administració. Per més informació, adjuntem l’enllaç al següent vídeo (http://www.youtube.com/watch?v=VFc5a1VixE8)

La instal·lació es durà a terme entre les 9.00 i les 11.00h del matí, i finalitzarà amb un acte coordinat amb el grup de Barcelona d’Amnistia Internacional, que vincularà l’acció realitzada a la plaça Sant Jaume (18.30 a 21.00h), amb una marxa fins el carrer Montalegre, on es dipositaran a mode de cloenda, les mateixes espelmes utilitzades pel primer acte. L’acció finalitzarà a les 22.30h, i es retirarà a les 24.00h.

Cordialment,

Jordi Llobell

+Info:

696 575 127

info@enrotllat.org

http://www.enrotllat.org

http://www.facebook.com/Enrotlla’t

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: