04_ ENLLAÇ ALTRUÏSTA

Els passats dies 29 de Setembre i 14 d’Octubre de l’any 2010, i després d’una llarga deriva de més de tres anys, vam aconseguir realitzar les primeres accions artístiques utilitzant com a suport les persianes dels comerços de la plaça de la Llibertat, al districte de Gràcia, i amb la participació de 47 artistes, que ens van oferir la seva vàlua.

La cobertura mediàtica fins a dia d’avui ha estat i continua essent formidable, amb innombrables articles a blocs, revistes, premsa universitària, local, autonòmica i fins i tot estrangera, així com televisions públiques i privades locals, autonòmiques i estatals.

El talent exhibit en les accions artístiques i la gran difusió mediàtica obtinguda, ha generat un gran interès, i lògicament, molts particulars o empreses, han contactat directament amb la nostra iniciativa per sol·licitar-nos encàrrecs artístics.

Creiem necessari doncs, aclarir que la iniciativa artística “Enrotlla’t” va néixer amb una voluntat d’intermediació altruista, i el seu objectiu principal és fomentar l’Art Urbà mitjançant petits esdeveniments artístics que serveixen de catalitzador professional al col·lectiu d’artistes que el practiquen.

Comerços

Tots aquells interessats que desitgin contractar els serveis d’un artista, tenen a la seva disposició al marge dret de la nostra pàgina web, els enllaços directes amb cadascun dels artistes que han participat en els nostres esdeveniments, facilitant així qualsevol vincle professional.

De moment, només es poden veure treballs artístics a l’enllaç “persianes/blinds”:

. Si passeu el “cursor” pel damunt de la fotografia, visualitzareu el nom de l’artista

. Si feu un “clic” al damunt, us apareixerà la fotografia en una resolució major, i a la part superior també sorgirà el nom del/s artistes.

Artistes

Davant la possibilitat d’accedir a les nombroses peticions d’encàrrec que rebem, hem cregut convenient oferir un espai únic, públic i lliure a la nostra pàgina, per tal d’impulsar professionalment aquells artistes que ho desitgin que encara no hagin tingut la possibilitat de  participar directament a les nostres accions. Per aquells interessats, només cal que ens envieu:

. Algunes fotografies de treballs artístics realitzats

. Una adreça que remeti a una pàgina vostra (web, facebook, fotolog, flickr…), * És important, que hi apareguin les vostres dades de contacte (mail, telèfon…), per tal de que els interessats es posin en contacte directe el més ràpidament possible.


%d bloggers like this: