09_EFÍMERS

PROJECTE ARTÍSTIC DE GESTIÓ I MANTENIMENT DE SUPORTS PROVISIONALS A L’ESPAI PÚBLIC

Sobre nosaltres

Enrotlla’t! és una plataforma nascuda l’any 2008 a Barcelona per fomentar l’Art urbà, millorar la cohesió social entre ciutadans i aproximar l’obra de col·lectius i artistes a les persones mitjançant projectes elaborats amb rigor.

La iniciativa

El passat mes d’Agost, vam iniciar el projecte “Efímers”, consistent a utilitzar les tanques provisionals de les obres situades a l’espai públic i en contacte amb el carrer i les persones, perquè artistes locals i d’arreu puguin expressar legalment la seva obra en suports dignes.

Promotores i constructores

Us animem a participar mitjançant la fórmula que millor s’avingui a les vostres necessitats, mitjançant les tanques provisionals de les seves obres en actiu, principalment a la ciutat de Barcelona o municipis de l’àrea metropolitana.

Artistes

És un projecte ideal per a tots aqueslls persones o col·lectius artístics amb amb ganes d’ensenyar la seva obra a l’espai públic, amb tota llibertat, a plena llum de dia i en bona companyia.

Acció

Amb els permisos pertinents, es durà a terme una convocatòria oberta dirigida a tots aquells artistes interessats a fer visible la seva obra, els quals plasmaran els seus treballs durant una jornada lúdica en dia no laborable, normalment un diumenge de cap de setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: