09_EFÍMERS

PROJECTE ARTÍSTIC DE GESTIÓ I MANTENIMENT DE SUPORTS PROVISIONALS A L’ESPAI PÚBLIC

Sobre nosaltres

Enrotlla’t! és una plataforma nascuda l’any 2008 a Barcelona per fomentar l’Art urbà, millorar la cohesió social entre ciutadans i aproximar l’obra de col·lectius i artistes a les persones mitjançant projectes elaborats amb rigor.

La iniciativa

El passat mes d’Agost, vam iniciar el projecte “Efímers”, consistent a utilitzar les tanques provisionals de les obres situades a l’espai públic i en contacte amb el carrer i les persones, perquè artistes locals i d’arreu puguin expressar legalment la seva obra en suports dignes.

Promotores i constructores

Us animem a participar mitjançant la fórmula que millor s’avingui a les vostres necessitats, mitjançant les tanques provisionals de les seves obres en actiu, principalment a la ciutat de Barcelona o municipis de l’àrea metropolitana.

Artistes

És un projecte ideal per a tots aqueslls persones o col·lectius artístics amb amb ganes d’ensenyar la seva obra a l’espai públic, amb tota llibertat, a plena llum de dia i en bona companyia.

Acció

Amb els permisos pertinents, es durà a terme una convocatòria oberta dirigida a tots aquells artistes interessats a fer visible la seva obra, els quals plasmaran els seus treballs durant una jornada lúdica en dia no laborable, normalment un diumenge de cap de setmana.

Deixa un comentari