E02_ Olivia Hotels, S.A

INTERVENCIÓ

Fotografies a càrrec d’Enrotlla’t

Efímers continua, aquesta vegada de la mà de la promotora Oliva Hotels S.A, i gràcies a la col·laboració amb els arquitectes que duen a terme aquesta obra situada a la confluència entre el carrer de Balmes i Provença, al districte de l’Eixample Esquerra.

A principis de Maig, en el marc del projecte “Efímers”, durem a terme una nova acció artística dirigida a totes aquelles persones que vulguin participar i promocionar a l’espai públic les seves creacions o inquietuds amb tota llibertat i a plena llum del dia.

BASES CONVOCATÒRIA

DATES, HORARIS i LOCALITZACIÓ

Data límit presentació candidatura: 29 d’Abril (fins les 24h)

Data: Diumenge de Maig del 2013 (a determinar)

Horari acció: De 12:00h a 20:00h

Lloc: Confluència entre els carrers de Provença i Balmes (Districte de l’Eixample, Barcelona)

Participants: Hauran de presentar-se a partir de les 12.00, amb algun document identificatiu.

PROJECTE

Es tracta d’una proposta inclosa dins el marc del projecte “Efímers”, el qual va arrencar oficialment el passat mes d’Agost, consistent a utilitzar les tanques provisionals de les obres situades a l’espai públic i en contacte amb el carrer i les persones, perquè artistes locals i d’arreu puguin expressar legalment la seva obra en suports dignes.

SUPORT

El suport disponible és d’obra arrebossat i pintat, i està dividit en tres franges que determinen el xamfrà. Les seves dimensions són de 2 metres d’alçada per més de 62 metres de llarg.

TEMÀTICA

La temàtica serà lliure

TREBALLS

Els treballs hauran de ser originals i inèdits. No optaran a cap premi aquells treballs que fomentin, propiciïn o legitimin la violència, la discriminació per raó de naixença, raça, sexe i religió, el consum de substàncies que poden generar dependència; que puguin vulnerar l’honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge de les persones, resultar ofensius o ferir la sensibilitat dels ciutadans, i, també, qualsevol altre que pugui contravenir valors constitucionals o l’ordenament jurídic.

TÈCNICA

La tècnica, estil i composició seran lliures.

MATERIALS

Els materials per a la realització dels treballs artístics seran determinats íntegrament pels artistes participants, els quals percebran una quantitat de material gratuïta per a la participació, però per obtenir-los, hauran d’omplir i enviar conjuntament amb la presentació de la candidatura, el full de comanda d’esprais MTN.

Montana Colors és el patrocinador de l’esdeveniment, amb un pressupost estimat en material de 500€

Descarregeu-vos aquí el full de comanda de Montana Colors i no oblideu adjuntar-ho a la candidatura: HOJA DE PEDIDOS 2013

IMPORTANT: L’organització no es farà càrrec d’altres materials o complements (caps, etc.), que els artistes vulguin aportar per a la realització dels seus treballs.

PARTICIPANTS

Restarà oberta a totes aquelles persones que vulguin participar i assistir.

Tots els artistes que vulguin optar a selecció, hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça info@enrotllat.org, la següent informació:

  1. Nom artístic, telèfon de contacte.
  2. Esbós del treball artístic a realitzar tenint en compte les proporcions del mur (62 x 2metres d’alçada)
  3. Full de comanda Montana Colors amb els esprais necessaris

IMPORTANT: El termini per a presentar opció a la convocatòria serà el dilluns 29 d’Abril, fins les 24.00h

PRESELECCIÓ

La preselecció dels participants es farà conjuntament entre l’institut municipal del paisatge urbà i qualitat de vida i l’organització, i enntre tots els aspirants, es designaran l’artista o artistes participants. Això vol dir que es podrà seleccionar un artista per a relaitzar la totalitat del mur, o bé un màxim de tres artistes, cadascun per a un segment de carrer (Balmes, xamfrà i Provença)

IMPORTANT: Tots els artistes que presentin candidatura i siguin seleccionats, es comprometran a concursar, exceptuant circumstàncies justificades.

DRETS SOBRE LES OBRES I EL CONCURS

Les obres dels participants durant el concurs podran ser gravades i/o fotografiades i posteriorment reproduïdes i/o exposades per part de l’Ajuntament de Barcelona i l’organització.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases en la seva totalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: