E02_ Olivia Hotels, S.A

INTERVENCIÓ

Fotografies a càrrec d’Enrotlla’t

Efímers continua, aquesta vegada de la mà de la promotora Oliva Hotels S.A, i gràcies a la col·laboració amb els arquitectes que duen a terme aquesta obra situada a la confluència entre el carrer de Balmes i Provença, al districte de l’Eixample Esquerra.

A principis de Maig, en el marc del projecte “Efímers”, durem a terme una nova acció artística dirigida a totes aquelles persones que vulguin participar i promocionar a l’espai públic les seves creacions o inquietuds amb tota llibertat i a plena llum del dia.

BASES CONVOCATÒRIA

DATES, HORARIS i LOCALITZACIÓ

Data límit presentació candidatura: 29 d’Abril (fins les 24h)

Data: Diumenge de Maig del 2013 (a determinar)

Horari acció: De 12:00h a 20:00h

Lloc: Confluència entre els carrers de Provença i Balmes (Districte de l’Eixample, Barcelona)

Participants: Hauran de presentar-se a partir de les 12.00, amb algun document identificatiu.

PROJECTE

Es tracta d’una proposta inclosa dins el marc del projecte “Efímers”, el qual va arrencar oficialment el passat mes d’Agost, consistent a utilitzar les tanques provisionals de les obres situades a l’espai públic i en contacte amb el carrer i les persones, perquè artistes locals i d’arreu puguin expressar legalment la seva obra en suports dignes.

SUPORT

El suport disponible és d’obra arrebossat i pintat, i està dividit en tres franges que determinen el xamfrà. Les seves dimensions són de 2 metres d’alçada per més de 62 metres de llarg.

TEMÀTICA

La temàtica serà lliure

TREBALLS

Els treballs hauran de ser originals i inèdits. No optaran a cap premi aquells treballs que fomentin, propiciïn o legitimin la violència, la discriminació per raó de naixença, raça, sexe i religió, el consum de substàncies que poden generar dependència; que puguin vulnerar l’honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge de les persones, resultar ofensius o ferir la sensibilitat dels ciutadans, i, també, qualsevol altre que pugui contravenir valors constitucionals o l’ordenament jurídic.

TÈCNICA

La tècnica, estil i composició seran lliures.

MATERIALS

Els materials per a la realització dels treballs artístics seran determinats íntegrament pels artistes participants, els quals percebran una quantitat de material gratuïta per a la participació, però per obtenir-los, hauran d’omplir i enviar conjuntament amb la presentació de la candidatura, el full de comanda d’esprais MTN.

Montana Colors és el patrocinador de l’esdeveniment, amb un pressupost estimat en material de 500€

Descarregeu-vos aquí el full de comanda de Montana Colors i no oblideu adjuntar-ho a la candidatura: HOJA DE PEDIDOS 2013

IMPORTANT: L’organització no es farà càrrec d’altres materials o complements (caps, etc.), que els artistes vulguin aportar per a la realització dels seus treballs.

PARTICIPANTS

Restarà oberta a totes aquelles persones que vulguin participar i assistir.

Tots els artistes que vulguin optar a selecció, hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça info@enrotllat.org, la següent informació:

  1. Nom artístic, telèfon de contacte.
  2. Esbós del treball artístic a realitzar tenint en compte les proporcions del mur (62 x 2metres d’alçada)
  3. Full de comanda Montana Colors amb els esprais necessaris

IMPORTANT: El termini per a presentar opció a la convocatòria serà el dilluns 29 d’Abril, fins les 24.00h

PRESELECCIÓ

La preselecció dels participants es farà conjuntament entre l’institut municipal del paisatge urbà i qualitat de vida i l’organització, i enntre tots els aspirants, es designaran l’artista o artistes participants. Això vol dir que es podrà seleccionar un artista per a relaitzar la totalitat del mur, o bé un màxim de tres artistes, cadascun per a un segment de carrer (Balmes, xamfrà i Provença)

IMPORTANT: Tots els artistes que presentin candidatura i siguin seleccionats, es comprometran a concursar, exceptuant circumstàncies justificades.

DRETS SOBRE LES OBRES I EL CONCURS

Les obres dels participants durant el concurs podran ser gravades i/o fotografiades i posteriorment reproduïdes i/o exposades per part de l’Ajuntament de Barcelona i l’organització.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases en la seva totalitat.

Deixa un comentari