Gràcies / Thanks

Sabem que actualment les oportunitats per reunir talent són escasses, i menys en accions artístiques conjuntes tant integrades amb l’entramat urbà i la gent, per això ens fa especialment feliços haver aconseguit aquesta fita.

Però tots sabem que arribar-hi no ha estat gens fàcil, i per tant, des de l’organització volem dedicar aquest apartat a totes aquelles institucions, entitats, associacions, empreses i sobretot persones que han estat al nostre costat en algun moment d’aquest procés. Per a tots ells, aquests agraïments especials:

ARTISTES

Aquest és sense cap mena de dubte l’agraïment més important i més sentit, ja que tots sabem que sense la seva participació, la primera edició del M.A.C, no hauria estat possible. Per respondre a la convocatòria amb entusiasme i acceptar les seves bases, sobretot aquelles que generaven imposicions estètiques, on la necessitat de preservar un fons i una figura, va resultar que en alguns casos que obstaculitzaven el procés creatiu, i sobretot per generar un ambient de concòrdia i bon rotllo durant tota la jornada, des del principi fins al final.

Voldríem agrair especialment a molts de vosaltres en particular la vostra assistència i bones paraules cap a l’organització i la diada, però la veritat és que seria impossible, ja que un a un ens heu fet arribar, ja sigui per correu, missatges o personalment, paraules excel·lents, sobretot de recolzament i agraïment, que per nosaltres donen el veritable sentit d’aquesta trobada, molt més enllà de qualsevol objectiu preestablert

MERCAT DE L’ABACERIA CENTRAL

Jeroni Magrans i Inés Fábregas

Els següents agraïments de la llarga llista són per vosaltres, sense cap dubte. Voldria agrair-vos per sobre de tot el vostre entusiasme, l’amistosa entesa, les llargues hores de dedicació i difícil compatibilitat amb les vostres feines, les converses i la proximitat, el sobreesforç i la complicitat en tot aquest llarg procés de més de tres anys. Especialment al Jeroni, per representar el canvi, la participació i la defensa de la cultura en totes les seves vessants, recolzant i proposant projectes enriquidors de manera altruista, i els que vindran!

Junta de l’Associació de comerciants del mercat de l’Abaceria central

A tots i cadascun dels membres de la junta pel seu recolzament i lideratge davant tots els comerciants del mercat, especialment el seu president. Les seves aportacions, idees, i col·laboració, van acabar convertint l’esdeveniment artístic en un projecte social per al mercat i el barri, molt més enllà de la seva vessant cultural.

Comerciants del mercat de l’Abaceria central

Per creure en el projecte artístic des de la seva presentació, esperar pacientment el seu desenvolupament sense interferir en el procés, i respondre massivament a la crida de l’organització i ajudar en tot el possible el cap de setmana de l’acció artística, fent tot allò que fos necessari per al seu desenvolupament.

Miquel Àngel

Per facilitar-nos el procés amb implicació i bon rotllo, així com el vincle amb l’Insititut municipal de mercarts de l’Ajuntament de Barcelona.

Voluntaris

A tots els comerciants i els seus familiars, amics i veïns per la seva predisposició, simpatia i oferiment a fer possible el desplegament de tota la infraestructura necessària per a fer possible una acció d’aquesta envergadura. Especialment a l’Eduard Taberner per la seva gran tasca de coordinació entre la organització i la resta de voluntaris, amb intel·ligència i molt bones maneres. Fins la pròxima!

ENTITATS, PATROCINADORS i COL·LABORADORS

Espai Jove La Fontana

Per la seva increïble tasca que desenvolupa al districte, que el converteix en node de moltes de les inquietuds culturals, teixint vincles amb tots aquells que volen viure el barri amb intensitat. En el nostre cas, per ajudar-nos a programar l’escenari, amb diverses actuacions que van complementar la nostra acció artística, especialment a en Sergi Ramon per la seva implicació personal.

Montana Colors

Al Sergi Losada, Albert Pons i Dario Chemello, cadascun en el seu àmbit, per continuar patrocinant, recolzant, i assessorant les nostres propostes artístiques amb paciència i molt bon rotllo!

Deru, Baie i Shaggy

Responsables d’una branca importantíssima del M.A.C, el mural col·laboratiu, que aproxima la tècnica a tots aquells que comencen. Moltes gràcies! Especialment al Deru, per la seva dedicació i implicació personal.

AJUNTAMTENT DE BARCELONA

IMMB (Institut municipal de mercats de Barcelona)

Per permetre mitjançant el nostre projecte artístic i el vostre suport personal i econòmic, l’adequació provisional de tots els elements arquitectònics d’un dels mercats més grans de Barcelona, com és el cas del mercat de l’Abaceria central, que amb el pas del temps havien patit un greu deteriorament.

IMPUiQV (Institut municipal del paisatge urbà i qualitat de vida de la ciutat de Barcelona)

Pel seu primer pas tímid però ferm, amb molta precaució i lògiques exigències, moltes de les quals subratllem, envers l’acció artística que fa molt de temps vam presentar i amb esforç i dificultats ens van aprovar. Un gest que finalment ha resultat ser un èxit da participació, acollida i assistència.

Districte de Gràcia

Pel seu oferiment en totes les tasques col·laterals necessàries per a una acció d’aquesta magnitud, sol·licitud de llicències, coordinació amb la Guàrdia Urbana, etc; i especialment a l’Elisabet Gaspar, per la seva generositat i preocupació, persones molt professionals i responsables com que ens fan oblidar completament el mal nom que malauradament reben molts funcionaris.

ALTRES

Disseny

A l’equip de l’Enserio, per haver-nos regalat un cartell, amb un concepte com diuen ells “que va a buscar molt l’arrel”. Enhorabona per la vostra feina!

Fotografia i vídeo

A tots aquells fotògrafs inquiets que van aparèixer amb moltes ganes i ens han sorprès amb el seu talent, especialment a l’Aida M. Pozo pel seu rigor, i en Fernando Alcalá pels seus experiments. Ens ho apuntem!

L’espontani

Aquest agraïment agredolç el dediquem a un petit personatge estrany, del qual en desconeixem el seu origen i del qual en tenim una informació dispersa, i que va ser amb nosaltres tota la jornada pul·lulant contradictòriament, però que ens va arrencar uns somriures i ha generat un misteriós debat intern. Va per tu, “staff”.

 

Esperem no deixar-nos ningú!

Atentament,

http://www.enrotllat.org

Deixa un comentari